Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

H AEK ενημερώνει όλες τις δημοτικές παρατάξεις για το γήπεδο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΕΚ365 ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΑΠΡ 2017 - 12:29


Το απόγευμα της Δευτέρας στο πνευματικό κέντρο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας
Πρωτοβουλία ενημέρωσης όλων των δημοτικών παρατάξεων, πλην της δύναμης πολιτών, πήρε η ΑΕΚ. Μετά από μήνες μονόπλευρης ενημέρωσης στα δημοτικά συμβούλια από τον Βασιλόπουλο και την παρέα του. οι άλλες δημοτικές παρατάξεις του δήμου
Νέας Φιλαδέλφειας επιβάλλεται να ενημερωθούν κι από την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και έτσι η Ενωση πήρε αυτή την πρωτοβουλία.
Η Δικέφαλος 1924 που θα κάνει την ενημέρωση κινήθηκε θεσμικά και κάλεσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις μέσω του Λύσσανδρου Γεωργαμλή που είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνάντηση αύριο στις 7 μ.μ στο πνευματικό κέντρο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.
Από την πλευρά του Βασιλόπουλου μέσω στρατευμένων περιθωριακών μπλογκ γίνεται μια προσπάθεια να φανεί αυτή η συνάντηση, που θα είναι με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο τους επικεφαλής, ως… παρασυμβούλιο κόντρα(!) στα συμφέροντα της πόλης και εν μέσω τρομοκρατίας που έχουν επιβάλει ακροδεξιά στοιχεία στην ΑΕΚ. Ο στόχος προφανής… Να πάνε στην συνάντηση όσο το δυνατόν λιγότεροι ώστε να το εκμεταλευτεί πολιτικά ο δήμαρχος. Βέβαια οι δημοτικοί σύμβουλοι της Φιλαδέλφειας όπως και ολοι οι κάτοικοι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει καμία ομηρία της πόλης και μάλιστα υπάρχει εκνευρισμός σε πάρα πολλούς επειδή η στρεβλή εικόνα της πόλης που παρουσιάζει ο δήμαρχος, η παρέα του και τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα περιθωριακών μη δημοσιογράφων προκαλούν ζημιά στην εμπορική κίνηση της Φιλαδέλφειας για ευνόητους λόγους.
Θα πρέπει λοιπόν σε αυτή την συνάντηση όπου θα είναι βασικός ομιλητής ο μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος να δώσουν το παρόν όλοι ώστε να ενημερωθούν από τον καθ ύλην αρμόδιο και όχι από ανθρώπους άσχετους που απλά δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Σημειώσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
  • Ακούσατε κύριοι και κυρίες της αντιπολίτευσης;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ

  • Είμαστε ένα στρατευμένο περιθωριακό μπλοκ . ΟΚ Αποδεκτό , γιατί τόσο καιρό νομίζαμε ότι είμαστε κομμάτι του  "μεγαλύτερου καπιταλιστικού κολοσσού του κόσμου, της GOOGLE"
  • Ο καθ ύλην αρμόδιος για την ενημέρωση , είναι ο ο μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος και όχι άνθρωποι  άσχετοι όπως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και η δημοτική αρχή. ΣΩΣΤΟ ... γιατί να το κρύψουμε άλλωστε , ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ και η παρέα κάθε μέρα στις γειτονιές μας είναι και γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τα προβλήματα της πόλης .  
  • Μια νέα μεγάλη δημοτική παράταξη γεννιέται . ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΟΛΟΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ... μια δρασκελιά δρόμος