Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Βασιλόπουλος: μερίδα του τοπικού τύπου έχει υιοθετηθεί από το επίδοξο αφεντικό της πόλης"


(αναδημοσίευση από τη προσωπική σελίδα του Α.Βασιλόπουλου στο facebook)
Φαντάζομαι είναι τιμή για μερίδα του τοπικού τύπου να έχει υιοθετηθεί από το επίδοξο αφεντικό της πόλης ώστε να προβάλει καθημερινά άρθρα που στρέφονται εναντίον της δημοτικής αρχής επί παντός πλέον επιστητού. Είναι οι ίδιοι που εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν βρει ούτε μία φωτογραφία, ούτε ένα βίντεο από όσα έχουν συμβεί στην πόλη και έχουν γίνει θέμα σε όλη τη χώρα.
Είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια αξιοποιούσαν υποψίες σκανδάλων
στην πόλη για να πιέζουν στο παρασκήνιο, ενώ τώρα που οδηγούνται υποθέσεις στη δικαιοσύνη και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα και ο Δήμος διεκδικεί και θα πάρει πίσω όσα έχασε, είναι στη μούγκα, σα να μην τρέχει τίποτα. Βλέπετε, διαφάνεια μέχρι εκεί όμως που μπορεί να υπάρχει μαύρο χρήμα για να πέφτει και κανα μεροκαματάκι.
Είναι οι ίδιοι που δεν βρήκαν λέξη να γράψουν για το γεγονός ότι ο Δήμος δεν είχε ισολογισμούς για 4 χρόνια (!!!), αλλά αγνόησαν επιδεικτικά όσα αποκάλυψαν οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για όσα συνέβαιναν στο Δήμο και ψιθυρίζει όλη η πόλη. Είναι οι ίδιοι που διασπείρουν κάθε λογής ψεύτικη είδηση, κουτσομπολιό ή υπονοούμενο στο βωμό ενός "κλικ", ενώ αποσιωπούν σημαντικά πράγματα για τη ζωή των ανθρώπων της πόλης μας. Είναι οι ίδιοι που 4 χρόνια τώρα δεν έχουν βρει χώρο και χρόνο για ένα ρεπορτάζ για τους φτωχούς, τους ανέργους και τους άπορους της πόλης, τους οποίους όμως επικαλούνται κάθε φορά που είναι να κάνουν κριτική στη δημοτική αρχή για τον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα.
Ακούστε το καλά λοιπόν: είναι τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει και να λασπολογεί εναντίον μας αυτή η μερίδα του τοπικού τύπου. Θα μας προβλημάτιζε πολύ μάλιστα αν συνέβαινε το αντίθετο.

ΥΓ. Όσοι νομίζουν πως θα το βάλουμε κάτω και θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια στην πόλη, πολύ σύντομα θα τρίβουν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα...

Αρης Βασιλόπουλος 
Δήμαρχος 
Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας