Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η ΑΙΣΧΡΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ Νο 10152

Ως πότε θα βαφτίζουν το κρέας ψάρι άπλα με μοναδικό σκοπό να κάνουν αισχρή διαπόμπευση του Βασιλόπουλου για να δίνουν τροφή για σχόλια μίσους στους αναγνώστες τους και για να διατηρούν ένα κλίμα πολεμικό; 
Οι κάτοικοι της Ν.Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας ξέρουμε τι γίνεται και ποια είναι αλήθεια. Περπατάμε στις γειτονιές μας, μιλάμε μεταξύ μας. Γνωρίζουμε ότι πολλά τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, βολλευ, ξιφασκία, πινγκ-πονγκ, σκάκι φιλοξενούνται σε δημοτικές εγκαταστάσεις. Ξέρουμε οτι ομάδες της ερασιτεχνικής έχουν φιλοξενηθεί σε δημοτικά γήπεδα για να δώσουν επίσημους αγώνες. Ξέρουμε οτι μόνο ο Βασιλόπουλος και η δημοτική του παράταξη έχουν βάλει ζήτημα για την στέγαση των τμημάτων της ερασιτεχνικής που δεν προβλέπεται η ένταξη τους στην "Αγιά Σοφιά".  Ολοι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρεστε τόσο πολυ για την οικογένεια της ΑΕΚ ούτε μια λέξη .
Και για την αποκατάσταση της αλήθειας:
Στην ερασιτεχνική ΑΕΚ έχουν δοθεί απο την πρώτη μέρα που ζητήθηκαν 6 μετρα (4μ. ΔΩΡΕΑΝ και 2μ. με πληρωμή) προκειμένου να στήσει περίπτερο τις μέρες του εορτασμού της Πρωτομαγιάς .


ΟΙ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΉΣΟΥΝ