Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

κάτι αλλάζει στη πόλη ...

Πλατεία Νησίδας 

Παρέμβαση στην πλατεία Νησίδας της Ν. Φιλαδέλφειας με συνεργεία καθαρισμού, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, πραγματοποίησε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Ο χώρος που είναι υπό ανάπλαση έχει παραμείνει εδώ και πολλούς μήνες ημιτελής διότι ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έκανε διακοπή εργασιών λόγω δυσκολιών στη ροή της χρηματοδότησης η οποία προέρχεται από το Πράσινο Ταμείο.
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, ζητάει συγνώμη για
την ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής και παρακαλεί για την υπομονή τους έως ότου λυθεί το πρόβλημα και ολοκληρωθεί το έργο. Μέχρι τότε ο χώρος θα συντηρείται από τα συνεργεία του Δήμου ώστε να παραμένει καθαρός και λειτουργικός για τους κατοίκους.
                                               

ΝΕΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΛΣΟΥΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στην περίφραξη της λίμνης του άλσους. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν περίπου 110 μέτρα των κιγκλιδωμάτων περιμετρικά της λίμνης και επισκευάστηκαν τα υπόλοιπα. 





       ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ 
                    ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ (ΑΤΤΑΛΟΣ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8 με την επισκευή της περιμετρικής ζώνης του αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα διαστρώθηκε χωμάτινο σταθεροποιημένο δάπεδο από κουρασάνι κατάλληλο για την προθέρμανση των αθλητών.