Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Χαλκηδονικός- Μεταμόρφωση 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Χαλκηδονικού και της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, σε ένα αγώνα με αρκετές ανατροπές.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Π. Βανδώρο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 23′ με τον Β. Κοντογουλίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι
μπροστά στο σκορ, αυτή τη φορά χάρη στο αυτογκόλ του Κ. Καβύρη. Ωστόσο, στο 66′ ο Π. Παππάς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε την κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Αίμο να βρίσκεται στην 1η θέση, με 55 βαθμούς και να τον ακολουθούν ο Χαλκηδονικός, 2ος, με 54 και η Μεταμόρφωση, 3η, με 53 βαθμούς.
αντιγραφή απο BY  ON

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΥ 
Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας που έδωσαν συγκλονιστικό παρόν στο ντέρμπι με την Α.Ε. Μεταμόρφωσης (2-2). Η παρουσία 300 φιλάθλων ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αγώνα Γ´ κατηγορίας ΕΠΣΑ που συνοδεύτηκε μόνο από παρότρυνση προς τους παίκτες και θερμά χειροκροτήματα. Η διοίκηση συγχαίρει επίσης τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όπως και τους παίκτες της ΑΕΜ. Τόσο οι αθλητές όσο και οι οπαδοί της Μεταμόρφωσης συμπεριφέρθηκαν άψογα και αυτό βοήθησε να διεξαχθεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα και με τέσσερα πανέμορφα γκολ. Ο Χαλκηδονικός συγχαίρει επίσης τον διαιτητή Σφακιανάκη και τους βοηθούς του, Νικολάου και Αλάμπεη, για την άριστη διαιτησία τους σε ένα κρίσιμο βαθμολογικό παιχνίδι. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός ευχαριστεί τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενη Ανάσταση και να περάσουν όμορφα στις διακοπές του Πάσχα