Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Το αφεντικό τρελάθηκε! Και μια και δύο και τρεις δημοτικές παρατάξεις...

Σαν τα μανιτάρια ξεπηδούν οι wanna be δημοτικές παρατάξεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.


"Άλλη Εντελώς Κατάσταση" λέγονταν οι λεβέντες που εκπροσωπούμενοι από τη δικηγόρο του Μελισσανίδη (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε),  κατέθεταν εξώδικα κατά του Δήμου ζητώντας την έγκριση της υψομετρικής μελέτης μιας Ανώνυμης Εταιρείας (συμπτωματικά του Μελισσανίδη) και επικαλούμενοι ότι έχουν έννομο συμφέρον επειδή ....οι παππούδες τους ήταν πρόσφυγες από την Μικρασία.

"Παρέμβαση πολιτών - νέο ξεκίνημα" η νέα απόπειρα που - πάλι σύμπτωση- ξεκίνησε μοιράζοντας προκηρύξεις που στάζουν αόριστες κατηγορίες και γλαφυρή απαξίωση για τη δημοτική αρχή και υπεραμύνονται του "οργανισμού ΑΕΚ" (τον οποίο προσώρας
κινεί ως γνωστόν ο Μελισσανίδης).
"Πολίτες σε Δράση" είναι η τρίτη ομάδα που υπηρετώντας το "ΕΜΕΙΣ"   καταγγέλει τον διχαστικό Άρη Βασιλόπουλο που έβαλε τους πολίτες να διαλέξουν ανάμεσα στο δικό τους το συμφέρον και το συμφέρον του μεγαλοπειχειρηματία. 
Αν σε αυτές προστεθούν και οι  υπαρκτές δημοτικές παρατάξεις που είναι δηλωμένες υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ, το νούμερο ανεβαίνει. Και όλα αυτά ενώ έχουμε  δύο ολόκληρα χρόνια πριν από τις δημοτικές εκλογές.
Ή το αφεντικό τρελλάθηκε, ή θέλει να ...περικυκλώσει το δημαρχιακό θώκο για να μην του ξεφύγει όπως την τελευταία φορά, ή δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στους εκλεκτούς του των οποίων οι επιδόσεις εδώ που τα λέμε είναι κάτω του μετρίου.
Τι να σου κάνουν τα δηλητηριώδη στόματα που καιροφυλακτούν για να συκοφαντήσουν και να διεκτραγωδήσουν την καθημερινή λειτουργία του Δήμου. Τι να σου κάνουν και οι τραμπούκοι που εκφοβίζουν.  Τι να σου κάνουν οι πολιτικές πλάτες που τρέχουν να εκπληρώσουν κάθε σου επιθυμία.  Δεν αρκούν από μόνες τους για να πάρουν το Δήμο από τους ατίθασους Γαλάτες.
η σφήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.