Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Θαύμα! ο ΑΝΤ1 (ξανα) ανακάλυψε τη Φιλαδέλφεια!

Δεν είναι κρυφό ότι όλα τα τηλεοπτικά μέσα, έχουν επιλέξει να μην δείξουν ούτε μια φορά, πλάνα από βανδαλισμούς και τραμπουκισμούς στη Ν.Φιλαδέλφεια, αλλά ούτε και την συγκέντρωση που έκανε ο Δήμος την περασμένη Δευτέρα 15 Μάη για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη. Αντιθέτως παίρνουν ανοιχτά θέση κατά της δημοτικής αρχής, συχνά περνώντας τα όρια της συκοφαντίας.
Αυτή τη φορά ο  ΑΝΤ1, μετά τα ληγμένα κοτόπουλα (ΕΔΩ), ανακάλυψε τη Φιλαδέλφεια με αφορμή την συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου από το σωματείο, για την υπεράσπιση αιτημάτων προς την κεντρική κυβέρνηση. (ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου . 
Ευπρόσδεκτη θα ήταν η προβολή της κατάληψης αλλά μάλλον δεν πρόκειται γιαυτό.
Κάτι γίνεται στη Φιλαδέλφεια, μοιάζει να υπονοείται.
Είτε η ίδια η δημοτική αρχή υποκινεί τις καταλήψεις και τις φασαρίες, είτε οι καταλήψεις έχουν στόχο και την δημοτική αρχή που ανάλογα με την περίσταση τα καλά ΜΜΕ ανακαλύπτουν μια ότι "αδειάζεται" και μια ότι "στηρίζεται" από την κυβέρνηση (ιδιαίτερα όταν η τελευταία περνάει νέα επαχθή και αντιλαϊκά μέτρα).

Μονά -ζυγά, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.

Ακόμη πιο ξεκάθαρα τα οπαδικά και τα τοπικά μέσα, έδωσαν "γραμμή" στους θερμοκέφαλους.Περνάμε ωραία, εδώ στα Φιλαδέλφεια όπως λέει και η φίλη μου,
Η σφήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.