Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Είμαστε όλοι Βασιλόπουλοι


Τον Άρη τον Βασιλόπουλο προσπαθούν να τον τσακίσουν γιατί δεν δέχτηκε να γίνει δήμαρχος «συμφερόντων Μελισσανίδη».
Να μην επιτρέψουμε στους  επιχειρηματίες  που αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα , να συμπεριφέρονται σαν νονοί στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας.
Ότι άποψη και να έχει ο κάθε ένας από εμάς για το γήπεδο της ΑΕΚ ή και τον ίδιο τον δήμαρχο, οφείλει να στηρίξει τον Άρη τον Βασιλόπουλο και το δημοτικό συμβούλιο.
Η συμπαράστασή μας οφείλει να είναι αυτονόητη και να μην  εξαρτάται από την οπαδική μας προτίμηση ή από  το  αν συμφωνούμε  με τις προδιαγραφές του γηπέδου.

Ακόμα και να διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενο του καλέσματος των συλλογικοτήτων για την συναυλία της Δευτέρας,   πρέπει την Δευτέρα να είναι στην συναυλία συμπαράστασης στην Νέα Φιλαδέλφεια. 
Οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της ΑΕΚ που είναι ταυτισμένη με την προσφυγιά και την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας,  πρέπει να μην επιτρέψουν στον κάθε Μελισσανίδη να διασύρει με αυτόν τον τρόπο την  ιστορία του συλλόγου της ΑΕΚ.
Να είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε την δημοκρατία και το δικαίωμα των δήμων να αποφασίζουν χωρίς να ζητούν πρώτα την έγκριση των μεγάλων αφεντικών και των κάθε λογής μισθοφόρων τους.
Δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε τον δήμαρχο στα χέρια αυτών των συμμοριών που έδρασαν το προηγούμενο Σάββατο στον Βόλο στον τελικό του κυπέλου και δρουν ανεξέλεγκτα τόσο καιρό στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Αυτοί είναι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και  το διασύρουν  σε κάθε ευκαιρία. Αυτοί είναι που έδιωξαν τους  φίλαθλους από τα γήπεδα και όχι οι Βασιλόπουλοι.
Είμαστε όλοι Βασιλόπουλοι λοιπόν ανεξάρτητα από ιδεολογικοπολιτικές διαφορές ,τόπους κατοικίας και ποδοσφαιρικές προτιμήσεις.
Την Δευτέρα να είμαστε όλοι εκεί και με την φωνή μας να σπάσουμε τον φόβο και το φράγμα της σιωπής.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς
Αναδημοσιευση από :  http://anntilogos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.