Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Τοξικός μέχρι το τέλος...

...ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Βούρος. Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπολύει βέλη κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά των παλιών συνεργατών του. Με χαρακτηρισμούς, οριακά μηνύσιμους, ρίχνει τα αίτια της ήττας του σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του. Αναδημοσιεύουμε τη δήλωση του, για να γνωρίζουν όλοι τον πολιτικό πολιτισμό του.    

Συνάδελφοι της "Πολιτών Πολιτεία"

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τους εκδικητικούς πανηγυρισμούς αυτών που ξεφτιλίστηκαν στην εκλογική αναμέτρηση του πρώτου γύρου ( τέταρτοι και ασθμαίνοντες), επειδή ηττηθήκαμε με 45+1 ψήφους διαφορά. Η χαρά τους  δικαιολογείται απολύτως καθώς το "τίποτα" μέσω της νίκης κάποιου τρίτου στον οποίο έβαλε πλάτη, νομίζει πως έγινε "κάτι".

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τα τοξικά βέλη που εκτοξεύουν κάποιοι εναντίον μας ακόμα και τώρα μέσω αναρτήσεων και άρθρων. Κάτι που αποδεικνύει πως η αντιπαλότητα που γεννήθηκε από τον πρώτο κιόλας μήνα της Δημαρχιακής μας θητείας και ροκάνιζε την καρέκλα μας μέχρι την οριστική διάσπαση, δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα αλλά ένα απύθμενο μίσος και ζήλια που αισθάνεται ένα κομπλεξικό κατώτερου ενστίκτου άτομο προς ένα ανώτερο.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με πολιτικές μαϊμούδες που πηδούν από το ένα κλαδί της μιας πολιτικής παράταξης στην άλλη και πάντα έναντι αμοιβής.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με αργυρώνητους "δημοσιογραφίσκους" που ανάλογα με το τι πληρώνεις παίρνεις και το ανάλογο μπόνους υποστηρικτικών άρθρων και αναρτήσεων.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με ασύμβατες παραταξιακές συμμαχίες από τις οποίες θα  προκύψουν (μακάρι να κάνω λάθος), πολιτικές τερατογεννήσεις που θα διαλύσουν την κοινωνία του Δήμου.

Έχει όμως νόημα να θυμόμαστε και να είμαστε υπερήφανοι για το ποια είναι αυτή η παράταξη  "Πολιτών Πολιτεία" και τι δώρα- έργα δεκάδων εκατομμυρίων φέρνει στον Δήμο  μέσα από μια κυριολεκτικά κολοβή μειοψηφική θητεία  μόλις δύο χρόνων.

Στη σελίδα του ακολουθούν στα σχόλια εκατοντάδες αναρτήσεις θαυμασμού και ευχών προς το πρόσωπο του αλλά και απειλών στους εχθρούς του που τον "πρόδωσαν ".  

#Για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους και λάτρεις της Νέας Φιλαδέλφειας, εσύ είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας. Επί των ημερών σου, ζήσαμε το μεγάλο μας όνειρο. Επί των ημερών σου Αναστήθηκε αυτή η πόλη, η οποία ζούσε κάτω από την σκιά του γκρεμισμένου Νίκος Γκούμας για σχεδόν 20 χρόνια❗Επί των ημερών σου, μας αξίωσε ο Θεός να μπούμε μέσα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να βγούμε από αυτήν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ Ελλάδος❗ Όλοι εμείς, οι εκατομμύρια θαυμαστές σου, είμαστε σίγουροι, πως εσύ και οι συνεργάτες σου, θα είστε η φωνή της λογικής και της αλήθειας, μέσα στον Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και πως σε 5 χρόνια θα είσαι και πάλι, εκεί που σου αξίζει ΔΗΜΑΡΧΕ

#Με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Γιαννη εδωσες ολα αυτα τα χρονια εναν ΕΝΤΙΜΟ αγωνα για το καλο της πολης και των πολιτων σου!!
Η πολη σου προδοθηκε δεν παραδοθηκε!!  “Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς”.και ο προδοτης ειναι γνωστος και αχαριστος και εχει ονοματεπωνυμο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.