Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ο Τελευταίος Δήμαρχος της Ν. Χαλκηδόνας , το Γεωτεμάχιο , το ΦΕΚ και ένα ΠΑΝΤΑ

 Την Τετάρτη 25 Μαΐου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από αίτημα κατοίκων με θέμα την απόσυρση της απόφασης με την οποία παραχώρησε ο Δήμος  στη Μητρόπολη κοινόχρηστο χώρο προκειμένου να τοποθετηθεί προκάτ Ναός .

Από τη πλευρά της Συμμαχίας Βούρου – Τομπούλογλου και Συνοδοιπόρων ακούστηκαν πολλά αίολα επιχειρήματα , τα οποία παρουσιάζουμε σιγά σιγά στον Παρατηρητή .

Σήμερα θα παρουσιάσουμε την τοποθέτηση του Αντιδήμαρχου  Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού κ.Μιχάλη Κουτσάκη .  

Τα είπε καλά και τεκμηριωμένα ; 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μίλαγε με «χαρτιά» και ΦΕΚ . Παρουσιάστηκε σαν πολύ καλός γνωστής του θέματος , αμφισβήτησε τη Πολεοδομία και παριστάμενους μηχανικούς και ως τελευταίος Δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας θέλησε να πληροφορήσει τον κόσμο , που δεν ήξερε .   Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μ. Κουτσάκης  υπήρξε και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Γαϊτανά !!! Εμείς παρουσιάζουμε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία του και απομαγνητοφωνούμε ορισμένα κομμάτια από την ομιλία του αυτούσια  

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΜΚ:Εδώ πρέπει να βάλουμε σε σειρά και σε τάξη πράγματα που δεν γνωρίζετε … και μη γνωρίζετε ,να μη γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τους δικαιολογώ …να μη γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που κάθονται να συζητήσουν ένα θέμα , το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!



ΜΚ: Έχω λοιπόν στο εξής προχωράμε και λέμε τα εξής : το 1968 έγινε διαπλάτυνση της εθνικής οδού . Εκεί λοιπόν επάρθει μια απόφαση που λέει  ότι ειδικά στην Νέα Χαλκηδόνα που έγινε η διαπλάτυνση και η σκέπαση του ρέματος ,το κομμάτι το οποίο σκεπάστηκε ονομάστηκε ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ  .

Τα γεωτεμάχια έχουν όλα τα στοιχεία των πολεοδομικών διατάξεων . Αυτό σας το λέω , είναι με ΦΕΚ και ότι λέω το λέω μέσα από ΦΕΚ , το οποίο μπορεί : 1. Κατά τις διατάξεις της παραγράφου 5 και του άρθρου 2 του ΟΤΑ ο εκ μεταφοράς …

ΜΚ: Αυτό λέει το διάταγμα . Εγώ δεν μιλάω στον αέρα και δεν μιλάω αυτή τη στιγμή  γιατί μου ήρθε να μιλήσω , εγώ μιλάω ΕΔΩ  

ΜΚ: Ερχόμαστε λοιπόν στο εξής , το τι θα γίνει , πως μπορεί να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος . Κύριοι είσαστε εδώ και ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ !!! υπάρχει ΦΕΚ πράσινου ;  για να πείτε ότι αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχετε το δικαίωμα να καταπατήσετε το ΦΕΚ το πράσινο πρέπει να υπάρχει ΦΕΚ πρασίνου . Υπάρχει ; Δεν υπάρχει πουθενά και για αυτό το λόγο μπορεί να δημιουργηθούν διάφορα πράγματα … και πράσινο μπορεί να δημιουργηθεί , αρκεί να το θέλεις , αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και άλλες χρήσεις , ότι χρήσεις λέει εδώ το τέτοιο  , λέει δημοτικά καταστήματα , παιδικούς σταθμούς , ότι θέλεις αυτή τη στιγμή .

Ακούγετε από το ακροατήριο η φωνή ενός μηχανικού να φωνάζει «ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ »

ΜΚ: Μιλάτε στον αέρα κι όταν μιλάς στον αέρα , εδώ σ΄ έχω εδώ . Ειδικά όταν μιλάω με Μηχανικούς … μ΄ αρέσει αυτή τη στιγμή που λέτε πράγματα που δεν μπορείτε να τα στηρίξετε πουθενά . όταν δεν έχετε στοιχεία θα δέχεστε τα στοιχεία

ΜΚ: Εγώ επειδή ο πρώτος πρόεδρος της Χαλκηδόνας ήταν ο Ιωαννίδης αλλά και ο τελευταίος δήμαρχος ήμουν εγώ και οφείλω να πω ορισμένα πράγματα τα οποία δεν δικαιούται κάνεις να τα παραχαράζει και να λέει παράνομο το ένα , παράνομο το άλλο , παράνομο το άλλο . Εγώ λοιπόν έχω όλα τα νόμιμα στοιχεία με τα οποία μπορώ να κάνω και παιδικό σταθμό και δημοτικό κτίριο και τα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ !!!

Εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας . 

Εμείς σας λέμε όμως ότι τίποτα απ΄ αυτά που είπε ο Αντιδήμαρχος δεν έχει υπόσταση . Οι μηχανικοί δημοτικοί σύμβουλοι στη συνέχεια τον διέψευσαν όπως επίσης και η Πολεοδομία της Νέας Χαλκηδόνας  . 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο κ. Μ.ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΣΥΖΗΤΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ .

 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!! 

το σίγουρο είναι ότι στο κοινόχρηστο χώρο μπορεί να τοποθετηθεί ένα Πάντα και

ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 

Ομάδα Παρατηρητής 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: