Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

"Σύγκλιση" Βούρου: Ψηφίστε ότι σας φέρνω...

 Ώρες ώρες όταν ακούω τον κ. Βούρο να αγορεύει, έχω την εντύπωση ότι συνεχώς μπερδεύει το ρόλο του Δημάρχου με αυτόν του ηθοποιού. Αυτό είναι μέχρι ένα βαθμό αυτονόητο και θεμιτό, γιατί δίνει χρώμα και ύφος στην ομιλία σου. Είναι κακό όμως όταν από αυτά που λες δεν εννοείς τίποτα.

Ας δούμε πως ξεκίνησε την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Απευθύνει κάλεσμα συναίνεσης στην αντιπολίτευση:

ΒΟΥΡΟΣ: Θα ήθελα να επισημάνω με αφορμή τις τελευταίες αντιπαραθέσεις μέσω διαδικτύου, πόσο αδιέξοδη καταντά αυτή η μόνιμη συζήτηση με τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης προκειμένου να παλέψουμε για το αυτονόητο. Πόσες δυνατότητες έχουμε όταν συμμαχούμε;

…και συνεχίζει βομβαρδίζοντας αυτά που είπε στην εισαγωγή του κατηγορώντας την αντιπολίτευση!!!

ΒΟΥΡΟΣ: Ειδικά αυτή τη περίοδο καθώς σπάνια οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις συμμαχούν με το λογικό και το αυτονόητο. Πιστεύω ότι μια ψύχραιμη, αντικειμενική, αποστασιοποιημένη αντιπολίτευση θα μπορούσε να συμβάλει σε τέτοιες έκτακτες συνθήκες ώστε να κερδίσουμε χρόνο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε στόχους σύγκλισης.

Ποια σύγκλιση είχε στο μυαλό του, φάνηκε με το ξεκίνημα της συνεδρίασης του Συμβουλίου.

Ο κ. Βούρος εισάγει αιφνιδιαστικά, εκτός ημερησίας διάταξης, θέμα με τίτλο «εγκαίνια γηπέδου ΑΕΚ με τη συμμετοχή αετού». Δεν έχει σταλεί προηγουμένως κανένα έγγραφο αίτημα στους δημοτικούς συμβούλους. Είθισται για επείγοντα θέματα να στέλνεται ως ενημέρωση έστω και την τελευταία ώρα. Για το συγκεκριμένο θέμα επικράτησε σιωπή και άκρα μυστικότητα. Γιατί;

Στη συνέχεια δίνονται «τεκμηριωμένες» απαντήσεις.

Ερώτηση: Πότε έφτασε το αίτημα από την ΠΑΕ;

ΒΟΥΡΟΣ: Σήμερα!

Ερώτηση: Και γιατί είναι επείγον και δεν έρχεται στο επόμενο συμβούλιο;

ΒΟΥΡΟΣ: Γιατί αν δεν εισαχτεί και δεν ψηφιστεί από εμάς θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους!!!

Η σύγκλιση διοίκησης και αντιπολίτευσης στη διαλεκτική του Δημάρχου σημαίνει θα σας λέω τι να ψηφίσετε και εσείς θα το κάνετε. Δεν χρειάζεται να ξέρετε και πολλά. ΞΕΡΩ ΕΓΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.