Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Εκφράζουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του δήμου μας και σε όλους τους δήμους της χώρας για μόνιμη και σταθερή δουλειά.
Η αναμενόμενη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου οδηγεί στην απόλυση των συμβασιούχων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στην μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Είμαστε μαζί σας, σαν εργαζόμενοι απαιτώντας το δικαίωμα στη δουλειά,
το δικαίωμα στην πληρωμή του κόπου μας  με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργατικά δικαιώματα και  ΟΧΙ με αμοιβές πείνας και ελαστικές εργασιακές σχέσεις.
Είμαστε μαζί σας, σαν πολίτες αυτής της χώρας και απαιτούμε κανένα ξεπούλημα εδαφών, πόρων, υποδομών, δημόσιων αγαθών και δημόσιων υπηρεσιών.
Είμαστε μαζί σας, σαν κάτοικοι αυτής της πόλης και απαιτούμε κανένας ιδιώτης να μην βάλει χέρι στον κερδοφόρο τομέα της αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών και όποιων άλλων υπηρεσιών του Δήμου που αποφέρουν κέρδη.
Απαιτούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις υπηρεσίες καθαριότητας γιατί έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και η μη αύξηση των ανταποδοτικών τελών.
Είμαστε μαζί σας για να παλέψουμε το μνημονιακό καθεστώς, την νεοφιλελεύθερη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και όλες οι προηγούμενες.
Είμαστε μαζί σας γιατί ο αγώνας σας είναι και δικός μας.
Είναι ένας αγώνας ενάντια στην περαιτέρω εξαθλίωση του λαού μας και την υποταγή του στους δήθεν μονόδρομους που επιβάλλει το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο.