Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Έχουν σπάσει τα νεύρα του!

πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια!
Γνωστός τοπικός δημοσιογράφος μπέρδεψε φαίνεται το επάγγελμα με τις ύβρεις. Στο τελευταίο κείμενό του αφιέρωσε 70 υβριστικές λέξεις για τη δημοτική αρχή, σε κείμενο 300 λέξεων! Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το “σχεδιασμό” και έχουν σπάσει τα νεύρα του. Συστήνουμε ηρεμία, αν και εμείς τον εμπιστευόμαστε: Μπορεί και χειρότερα, 200 στις 300 λέξεις ύβρεις.

 70 υβριστικές στις 300 λέξεις κείμενο!
Προκλητικό, τα τρώνε, γελοίο, απύθμενης αλαζονείας,  παρεούλας, φούμα- φούμα
, στα βοτσαλάκiα, άκρως επικίνδυνη ελάχιστη ανοχή επικίνδυνοι  δεν αντέχουν πιστά παρακολουθήματα αυταρχικών κι ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Καμία σχέση με τη Δημοκρατία πρωτοφανούς αλαζονείας αμελέτητοι δικτατορίσκοι αμελέτητοι τύποι, οι αμελέτητοι χουντικές, χρυσαυγίτικες πρακτικές απίθανη παρεούλα, κύμβαλα αλαλάζοντα  ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ, εφευρίσκουν ανεμόμυλους- αντιπάλους διχάζουν αδίστακτα την πόλη,διαιρούν τους συμπολίτες μας σε κάθε γειτονιά κατάντια, ξετσιπωσιά,
κατρακύλα ιδεολογικά και πολιτικά παιδιά του Τσαουσέσκου και του Γιαρουζέλσκι .

Το κείμενό του:
Οι άνθρωποι, έχουν ξεφύγει τελείως! Μετά από εντελώς προκλητικό δημοσίευμα ανθρώπου που συμπεριλαμβάνει τον εαυτό του στη δημοτική Αρχή και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ που τα λεφτά του δήμου τα τρώνε οι κολλητοί τους (με τον γελοίο κι αποδεικτικό της απύθμενης αλαζονείας τους, παραλληλισμό της παρεούλας που βρίσκεται στη διοίκηση του δήμου με τους "Γαλάτες" του Γκοσινί, προφανώς από την πολλή "φούμα- φούμα, στα βοτσαλάκα") τώρα ζητούν τα... ρέστα από την ΕΡΤ, γιατί, λέει, δεν τους...  ο τρόπος που παρουσίασε ένα θέμα!Πρόκειται για άκρως επικίνδυνη διοίκηση, που καμία σχέση δεν έχει με την ελάχιστη ανοχή σε άλλη άποψη, την οποία ανοχή πρέπει κάποιος να επιδεικνύει στη δημοκρατία. Πολύ περισσότερο που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε "άλλη άποψη" αλλά απλή καταγραφή μιας πραγματικότητας. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν αντέχουν τη δημοκρατική ανταλλαγή απόψεων, είναι πιστά παρακολουθήματα των αυταρχικών κι ολοκληρωτικών καθεστώτων που κατέρρευσαν τον περασμένο αιώνα παντού, εκτός από τα κεφάλια των ανθρώπων της σημερινής δημοτικής Αρχής. Καμία σχέση με τη Δημοκρατία. Απολύτως καμία. Δείτε την πρωτοφανούς αλαζονείας ανακοίνωση του δήμου και μετά ακολουθούν τα ερωτήματα της Αλήθειας (στα οποία οι αμελέτητοι δικτατορίσκοι θεωρώ βέβαιο ότι και πάλι δεν θα απαντήσουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.