Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Για πάρκινγκ προορίζεται ο κοινόχρηστος χώρος στην Μπριτάνια; Ασφαλτόστρωση με λεφτά του Πράσινου Ταμείου!

Σε ασφαλτόστρωση του κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή της Μπριτάνια κατέληξε το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο, όπως καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως δείχνει η φωτογραφία που επισυνάπτει η ΛΑ.ΣΥ. ο χώρος μοιάζει μάλλον για πάρκινγκ, αν και η ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ είναι αρκετά προσεκτική.

Η έννοια "πράσινο" κατά την Δημοτικη Αρχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κ Βούρου...

Τον Απρίλη του 2022 το  "πράσινο ταμείο" είχε εγκρίνει την απαλλοτρίωση 2 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μπριτάνια, επί της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. 

Τότε ο κ. Βούρος δήλωνε: «Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως... μία ακόμη δράση του Δήμου μας πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο. Η Δημοτική μας Αρχή θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το γρηγορότερο δυνατό να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει η διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου βάσει του σχεδιασμού μας.

Κάθε τετραγωνικό μέτρο ελεύθερου χώρου – χώρου πρασίνου στο Δήμο μας, συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.  ».

Ένα χρόνο μετά:

...η "διαμόρφωση του χώρου" βάσει του.... σχεδιασμού (!) ολοκληρώθηκε και είδαμε για άλλη μια φορά τι εστί "χώρος πρασίνου" και "βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων" για την Δημοτική Αρχή του κ Βούρου κ των συν αυτώ 

"Μαύρη" για άλλη μια φορά η "πράσινη" ανάπτυξη που ευαγγελίζονται ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.