Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Διακοπή εργασιών στην καθαριότητα του Δήμου στις 26/9 αποφάσισαν Σωματείο και εργαζόμενοι

Διακοπή των εργασιών στη Διεύθυνση Καθαριότητας την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου και οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του περιβάλλοντα χώρου στο αμαξοστάσιο του Δήμου, «η οποία εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων».



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο καταγγέλλει μάλιστα για «τρομοκρατία» και «τραμπούκικη συμπεριφορά» τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Σωματείο από τις 6/7 σε συναντήσεις με τη δημοτική αρχή είχαν θέσει τα προβλήματα στο γκαράζ «που αποτελεί ντροπή για τους συναδέλφους να εργάζονται σε τόσο επικίνδυνο χώρο», αλλά παρά τις υποσχέσεις δεν έγινε τίποτα. Μόνο μετά την συνάντηση που είχε το Σωματείο με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας στις 21/9 και την ομόφωνη απόφασή τους για «διακοπή εργασιών» υπήρξε εξαγγελία ότι από Δευτέρα αρχίζουν εργασίες στο γκαράζ.

Η ανακοίνωση μιλά για τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους για να μην συμμετέχουν στην κινητοποίηση, αλλά και για επεισόδιο τραμπούκικης συμπεριφοράς του αντιδημάρχου Καθαριότητας προς τον πρόεδρο του Σωματείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.