Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Πηδάνε για να σωθούν από το καράβι της διοίκησης που βουλιάζει...

Την ανεξαρτητοποίησή του δήλωσε και επίσημα ο Σπύρος Γραμμένος σήμερα, 9/9//2022, μετά την διαφοροποίησή του στο μέγα σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού, την περασμένη Τρίτη 6/9 στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η διαφοροποίησή του στο θέμα αυτό τον είχε οδηγήσει άλλωστε στην αντικατάστασή του από την Οικονομική Επιτροπή. 


Ο κ. Γραμμένος εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον δήμαρχο Γ. Βούρο, αλλά και τους συναδέλφους του στην παράταξη, δηλώνοντας άγνοια για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ αντιπαρατέθηκε έντονα με τον Η. Τάφα στο ζήτημα του διαγωνισμού στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μαζί με τους Γεωργαμλή, Καραβία, Παπακώστα εμφανίστηκαν επικριτικοί για τις επιλογές της διοίκησης και αποχώρησαν από την επίμαχη συνεδρίαση, αφήνοντας τη διοίκηση με μια θλιβερή μειοψηφία μόλις 8 συμβούλων.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Γραμμένος «η ηθική και οι αρχές μου με τις οποίες πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια ως Δημότης και ως Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως Μέλος της Διοικούσας παράταξης και δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σ. Γραμμένος υπηρέτησε στη διοίκηση ως αντιδήμαρχος Πρασίνου, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η... πόρτα των αποχωρήσεων άνοιξε. Αναμένεται η στάση του Λ. Γεωργαμλή, ο οποίος εμφανίζεται να έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ενώ από καιρό αποστασιοποιημένη εμφανίζεται και η κα Παπακώστα (και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ). Είναι φανερό ότι τα στελέχη της παράταξης Βούρου προσανατολίζονται στην... έξοδο για να γλιτώσουν όσο μπορούν τον διασυρμό από την χειρότερη διοίκηση που πέρασε από τον Δήμο.

Φήμες κυκλοφορούν για τις κινήσεις συγκρότησης νέου σχήματος από στελέχη της νυν διοίκησης, παρότι η εμπλοκή τους με την καταρρέουσα δημοτική αρχή του κ. Βούρου είναι ένα «βαρίδι» που δύσκολα θα αποτινάξουν από πάνω τους. Η τριετής απραξία της δημοτικής αρχής που γίνεται φανερή από την εγκατάλειψη κάθε σημαντικού έργου που έχει ανάγκη η πόλη και η απουσία ουσιαστικών παρεμβάσεων φέρει, δυστυχώς, την υπογραφή πολλών από τα στελέχη της σημερινής διοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.