Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Βούρος, Γεωργαμλής, Γατσούλης... προς άγραν «οπαδών»

Ο Γεωργαμλής με τους Καραγκιοζόπουλο - Νεστορίδη, ο Βούρος με την Βάγια Βρεττάκου. Δημοσιεύματα σε οπαδικές ιστοσελίδες, που προβάλλουν τις υποψηφιότητες γνωστών παραγόντων της ΑΕΚ στα ψηφοδέλτια Βούρου και Γεωργαμλή.


Και οι δυο ιστοσελίδες (aek365.gr και enwsi.gr) υποτίθεται ότι εκφράζουν την επίσημη ΑΕΚ και όπως φαίνεται η... εύνοια της ομάδας και ιδιαίτερα του ιδιοκτήτη της είναι ακόμη εκκρεμής. Οι οπαδοί πάντως βομβαρδίζονται από τώρα με «ειδήσεις» που μάλλον ελάχιστα αφορούν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους των δυο συνδυασμών, αφού τόσο οι Καραγκιοζόπουλος - Νεστορίδης υιός, όσο και η κα Βρεττάκου, δεν νομίζουμε ότι έχουν κάποιον άλλο δεσμό με τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, πέρα από τη σχέση τους με την ομάδα.

Πριν λίγες μέρες μια μικρή αναστάτωση προκλήθηκε και από μια ακατανόητη κίνηση ενός τρίτου συνδυασμού που διεκδικεί τη δημοτική αρχή της πόλης. Ο συνδυασμός Γατσούλη ανάρτησε πανό στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δίπλα στο γήπεδο. Η μεν Ερασιτεχνική δήλωσε... άγνοια για το γεγονός, ο δε συνδυασμός Γατσούλη επικαλέστηκε άδεια που πήρε από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. 


Τελικά και οι τρεις παραπάνω συνδυασμοί έχουν ένα κοινό: την ψηφοθηρία στους οπαδούς της ομάδας. Μάλλον τα μπέρδεψαν: Για δήμαρχο ψηφίζουμε κύριοι, όχι για πρόεδρο της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.