Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κανς, ρανς κι άκρ΄ δε βγανς 1

Αυτή θα είναι μια νέα στήλη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μέχρι την Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Με χαλαρή διάθεση και κριτικό μάτι, θα παρατηρούμε τα τεκταινόμενα των υποψήφιων δήμαρχων και των συνδυασμών τους και θα προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε τι να ψηφίσετε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.   

Η κ. Ελένη Χέλιου  ήταν στους 45 πρώτους υποψηφίους που ανακοίνωσε ο Χάρης Τομπούλογλου. Χρόνια συνεργάτης του, συντάχτηκε μαζί του ώστε (όπως δήλωνε στην ομιλία του ο επικεφαλής) για να ανατρέψουν τη διοίκηση του Βούρου ο οποίος με τις τακτικές που χρησιμοποιεί θυμίζει μαύρες εποχές του τόπου μας. Τελικά στις αρχές του καλοκαιριού αποχώρησε από το συνδυασμό του Χάρη δηλώνοντας μεταξύ άλλων «… είμαι άνθρωπος , με τις αξίες μου και τις αρχές μου, με κόκκινες γραμμές οι οποίες παραβιάστηκαν. Σε αυτή την παραβίαση δε κάνω πίσω, η στάση του ανθρώπου που πίστεψα, του επικεφαλής, με απογοήτευσε!! Συνειδητοποίησα ότι η πολιτική σκοπιμότητα είναι υπεράνω αξιών όπως η φιλία -η αγάπη και η αναγνώριση. Χωρίς ενοχές και χωρίς αναστολές, αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κ. Χάρη Τομπούλογλου. Αποσύρω την υποψηφιότητά μου με τη Συμπαράταξη». Και ω του θαύματος, εκεί που πάλευε για την ανατροπή του Βούρου, την βλέπουμε να κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου και να τον στηρίζει με την υποψηφιότητα της, για μια νέα θητεία!!!

Γιάννης Αϊβάζης μια διαχρονική υποψηφιότητα για το Δήμο μας. Κάτοικος Παλαιού Ψυχικού, δεν λέει όχι όταν του ζητούν να βάλει πλάτη.

Είναι γνωστή άλλωστε η ταύτιση του με την  ΑΕΚ. Υποψήφιος με την Ένωση Δημοτών του Γεωργαμλή το 2014 και με 309 ψήφους, τώρα θα εκτεθεί με τον Βούρο. ΑΕΚ να είναι το ψηφοδέλτιο και ο συμπαθής Γιάννης βοηθάει.

Αϊβάζη ο Βούρος, Τάκη Καραγκιοζόπουλο ο Λύσανδρος και όχι μόνο. Στο ψηφοδέλτιο και ο γιος του Κώστα  Νεστορίδη, ο  Γιώργος, και ο επί χρόνια φυσιοθεραπευτής της Ένωσης Γιώργος Ψαρογιάννης. Επιπλέον ο Λύσανδρος έχει και την στήριξη του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ. Τώρα θα μου πείτε τι νόημα έχουν όλες αυτές οι μεταγραφές; Φυσικά και έχουν. Είναι φυσικό επακόλουθο της ποδοσφαιροποίησης των δημοτικών εκλογών στη γειτονιά μας και είναι γνωστό ότι ποδόσφαιρο χωρίς μεταγραφές δεν γίνεται. Ποιος νοιάζεται για προγράμματα, θέσεις, γνώση και πολιτική. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σημασία έχουν τα φανταχτερά ονόματα σύμβολα .

Και στα φανταχτερά ονόματα δεν θα μπορούσαμε να μη αναφερθούμε στη συμπαθέστατη  Πέγκυ Σταθακοπούλου, κάτοικο Βορείων προαστίων και αυτή, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιάννη Βούρου για να βρεθεί στη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία». Έτσι μετά από 29 χρόνια το τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά «Ταύρος με Τοξότη» θα είναι ξανά μαζί, αλλά αυτή τη φορά στον πολιτικό στίβο. Μη μου πείτε ότι σας ενοχλεί που η Πέγκυ δεν έχει καμιά σχέση με την περιοχή. Γιατί ο Δήμαρχος μας τι σχέση έχει; Κάτοικος Βριλησσίων είναι και τον κάναμε και δήμαρχο. 

συνεχίζεται ... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.