Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

κ. Βούρο, κ. Κανταρέλη πείτε όλη την αλήθεια

Ποιος είναι υπεύθυνος που δεν είχε απαρτία το Δ.Σ. στις 24/7;

Το ηλεκτρονικό προπαγανδιστικό όργανο την διοίκησης Βούρου η «Φιλαηδόνα / Filaidona» έκανε ανάρτηση λέγοντας: «Νέα οργανωμένη αποχή της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Σοβαρή δυσλειτουργία του οργάνου. Καθυστερούν σημαντικές αποφάσεις μεταξύ την οποίων η αναμόρφωση του προϋπολογισμού»

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Την Πέμπτη 20/7 στέλνεται η πρόσκληση της συνεδρίασης, όπως πάντα ελλιπής.

Αντιγράφουμε από την πρόσκληση:

  • ·      H ΕΙΣΗΓΗΣH ΤΟΥ 3ου ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Η.Δ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛEI ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7/2023.
  • ·         ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ Η.Δ. ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7/2023 Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24ης/7/2023, ΣΤΗΝ Η.Δ. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ.

 

1ο φάουλ. Το 4ο θέμα που αφορά την 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού θα σταλεί λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του ΔΣ, ως συνήθως!!! 
Είναι φυσικό για την διοίκηση, γιατί ποτέ δεν την ενδιέφερε η άποψη της αντιπολίτευσης. Ο σύμβουλος, ο οποίος γυρνά το απόγευμα από τη δουλειά του και πρέπει να έρθει σχεδόν αμέσως στο Συμβούλιο, πότε θα μελετήσει την αναμόρφωση;
 Θα μας πείτε, ο πάλαι ποτέ συνοδοιπόρος του κ. Κανταρέλη, ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο και το υπερψήφισε μαζί με τον κ. Βούρο κι εσείς θέλετε να διαβάσετε την αναμόρφωση;

2ο φάουλ.

Την Κυριακή 23/7 ο Ν. Σερετάκης στέλνει στον πρόεδρο του ΔΣ το παρακάτω mail:

Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου

Όπως σας ανέφερα προφορικά την προηγούμενη Τετάρτη, στο δημοτικό συμβούλιο που δεν έγινε λόγω απαρτίας, η Λαϊκή Συσπείρωση δε μπορεί να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της 24/7.

Η συνεδρίαση γίνεται την ίδια ώρα και μέρα με μεγάλη συγκέντρωση συνδικάτων κ μαζικών φορέων στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενάντια στην εγκληματική πολιτική του αστικού κράτους που θυσιάζει την ανθρώπινη ζωή, τη λαϊκή περιουσία και το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους

Χρέος μας είναι να βρεθούμε στο πλευρό τους , στηρίζοντας τα δίκαια κ επείγοντα αιτήματα τους

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Νίκος Σερετακης

 Άρα η διοίκηση Βούρου ήξερε όταν έστελνε την πρόσκληση ότι υπήρχε προγραμματισμένη συγκέντρωση των συνδικάτων την ίδια ώρα που προσκαλούσε για συνεδρίαση, όπως επίσης και την επιλογή της Λα.Συ. να συμμετάσχει στη συγκέντρωση. Θα μου πείτε τώρα οι φίλοι του Άδωνη και της Κεραμέως γιατί να ενδιαφέρονται για μια διαδήλωση των φορέων και των συνδικάτων.

Δυο ώρες περίπου μετά το mail της Λα.Συ. στέλνει άλλο και ο Χ. Τομπούλογλου ο οποίος γράφει:

 Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας,

 Δεδομένου ότι η Λαϊκή Συσπείρωση σας είχε ενημερώσει εγκαίρως προφορικά και ενημερώνει και γραπτώς ότι δεν δύναται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο, Δευτέρα 24 Ιουλίου, καθώς συμπίπτει και στην ημέρα και στην ώρα με τη μεγάλη συγκέντρωση συνδικάτων και μαζικών φορέων στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κάτι το οποίο αγνοήθηκε, σας δηλώνουμε πως δεν θα παραστούμε επίσης στην αυριανή συνεδρίαση.

Σας ζητάμε να δοθεί αναβολή και να συγκληθεί εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο μέσα στις προσεχείς ημέρες (εντός της εβδομάδας).

Με εκτίμηση, ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Τομπούλογλου Χάρης

Και στη συνέχεια ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών Άρης Βασιλόπουλος στηρίζει τη πρόταση της Λα.Συ. και προτείνει την άμεση μετάθεση της συνεδρίασης για την Τέταρτη 26/7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.

Προτείνουμε τη μετάθεση του σημερινού Δημοτικού συμβουλίου για την Τετάρτη προκειμένου να διευκολυνθούμε όσοι θέλουμε να κατέβουμε στη συγκέντρωση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμμετάσχουμε στο σημερινό ΔΣ.

Με εκτίμηση,

Άρης Βασιλόπουλος,

εκ μέρους της δημοτικής ομάδας της Δύναμης Πολιτών

Κύριοι Βούρο και Κανταρέλη και οι συνοδοιπόροι σας, είναι γνωστό ποιος σέβεται το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και έχετε αποδείξει πολλές φορές ότι αυτό το θεσμό τον έχετε απαξιώσει.

Είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την υποβάθμιση της λειτουργίας του. Δεν είχατε και δεν έχετε καμιά σχέση με δημοκρατικές λειτουργίες. όπως επίσης δεν έχετε και καμιά σχέση με τις λαϊκές διεκδικήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.