Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το πρωί «αντιδήμαρχος» το βράδυ 90s party σε όλη την Ελλάδα

Σε μια σεμνή αλλά πολυπληθή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 3 του Δεκέμβρη ο κ. Βούρος επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές του ΄23, με την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού του.  

Δεν θα σταθώ στο σύνολο των υποψηφίων, παρά μόνο σε έναν. Σ΄ αυτόν που από θέσεις ευθύνης, έλαμψε δια της απουσίας του από το Δήμο.

Τον Κώστα Μπίγαλη!!!

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέγεται 1ος (633) σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Χαλκηδόνα. Στις 19/11/2021 ορίζεται αντιδήμαρχος (με αντιμισθία) Πρασίνου και Άλσους για ένα έτος. Μετά από μια «πετυχημένη» θητεία τον Οκτώβριο του 2022, ο Δήμαρχος του εμπιστεύεται τη θέση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού.

Ποια όμως ήταν και είναι η επαφή του κ. Μπίγαλη με τα τεκταινόμενα στη πόλη μας;

Πόσες μέρες τον χρόνο που πέρασε είχε παρουσία στο τομέα ευθύνης του;

Κάνοντας ένα πέρασμα από την προσωπική του σελίδα στο fb, διαπιστώσαμε  ότι ως αντιδήμαρχος Πρασίνου όργωσε στη κυριολεξία όλη την Ελλάδα. 


Επίσης και τώρα ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού έχει ακριβώς τον ίδιο προγραμματισμό.



Κλείνοντας την περιήγηση στο οδοιπορικό του Αντιδημάρχου, θέλω να επισημάνω την μεγάλη επιτυχία του κ. Βούρου, να έχει στο ψηφοδέλτιο του, για άλλη μια φορά, έναν τόσο πολυπράγμονα σύμβουλο, που καταφέρνει να κάνει τα πάντα. 

Τα πρωινά στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιδήμαρχος και τα βράδια καλλιτέχνης στη Θεσσαλονίκη, Θάσο, Άνδρο, Σάμο, Μεσολόγγι, Κρήτη, Κοζάνη, Γιαννιτσά... 

Και μια πληροφορία που μας δίνει ο «αντιδήμαρχος αθλητισμού»:

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα έχει ρεπό και θα πάει στο gagarin!!! Έτσι θα έχει την ευκαιρία μετά από 8 χρόνια να ξαναδεί τον θρυλικό τραγουδιστή των Iron Maiden , Paul Dianno!