Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Κωλοτούμπα Βούρου: «Παρεξήγηση, δεν είπα να χαρίσω χώρους σε κανένα σωματείο»

 Μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρει πίσω όσα υποσχέθηκε στη συνέλευση ερασιτεχνικού σωματείου έκανε απόψε (13/7/2022) ο κ. Βούρος μιλώντας στους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που παρακολούθησαν την διαδικασία του ετήσιου απολογισμού (σ.σ. σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση απείχε, καταγγέλλοντας ότι παρά την υποχρέωση εκ του νόμου δεν εκλήθησαν οι φορείς της πόλης).

Επικαλέστηκε «παρεξήγηση» και διέψευσε ότι υποσχέθηκε την παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε ένα αθλητικό σωματείο.

Δυο τινά συμβαίνουν.

Ή σύσσωμος ο αθλητικός τύπος που φιλοξένησε αυτούσιες δηλώσεις του δημάρχου (εντός εισαγωγικών) ψεύδεται, οπότε περιμένουμε να στραφεί προς τα εκεί ο κ. δήμαρχος και να ζητήσει την αποκατάσταση της… αλήθειας,

Ή ο κ. Βούρος παρασυρμένος από τον… προεκλογικό οίστρο εκστόμισε μερικές υποσχέσεις παραπάνω, προσπαθώντας να πουλήσει εκδούλευση στα στελέχη της Ερασιτεχνικής.

Ό, τι από τα δυο και να συνέβη, ο κ. Βούρος είναι πολλαπλά εκτεθειμένος. Όταν ένας δήμαρχος χρειάζεται να επανέρχεται και να «διαψεύδει» όσα κάθε φορά λέει, είναι επικίνδυνος για την πόλη και τα συμφέροντά της.

Εκτός αν η «ζημιά» που προκάλεσε στη δημόσια εικόνα της ομάδας του ήταν τόσο μεγάλη, που τον «ανάγκασαν» να αναδιπλωθεί και να προσπαθήσει να ανασκευάσει τα όσα αμετροεπή εκστόμισε στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ, ενώπιον των παραγόντων του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.