Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ένα silver alert που ευτυχώς ακυρώθηκε

 Φίλοι και φίλες

βλέποντας τις εικόνες εγκατάλειψης του πρασίνου στις γειτονίες μας , διαβάζοντας και τις αναρτήσεις κατοίκων της περιοχής, που δημοσίευαν φωτογραφίες με ξερόχορτα παντού και ακλάδευτο πράσινο, ξεκινήσαμε την ερεύνα μας . Ψάξαμε τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Κ. Μπίγαλη . Πουθενά , άφαντος !!!

Τον ψάξαμε σε Δημοτικά Συμβούλια. Ωσεί παρών και εκεί. Μια φωνή ακουγόταν από κάποιο ηχείο, κάπου κάπου να λέει "υπέρ" , "κατά", αλλά παρουσία πουθενά .

Ανησυχήσαμε. Δύσκολοι καιροί βλέπετε covid, ευλογιά των πιθήκων, μωβ μέδουσες, ο Πλεύρης υπουργός Υγείας... Πολύ θέλει να πάει το μυαλό σου στο κακό ;

Έτσι ετοιμάσαμε να εκδώσουμε silver alert

Ευτυχώς όμως επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις . κάναμε μια δεύτερη έρευνα και μπήκαμε στη σελίδα του στο facebook . Ηρεμήσαμε και δεν εκδώσαμε το silver alert. Ο Αντιδήμαρχος είναι καλά , χαίρει άκρας υγείας και είναι υπερδραστήριος. 
Βρίσκεται παντού Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη στο party της μικρής Κατερίνας, Νεοχώρι για την τελετή λήξης του AcheloosRun, Μεσολόγγι , Γλυφάδα, πάλι Θεσσαλονίκη...

Και για να μην ανησυχούμε και εμείς και εσείς και πρώτα απ΄ όλους ο Δήμαρχος μας κ.Βούρος μας πληροφορεί ότι: "μαζι με τη Πωλίνα , την Αρβανίτη και τη Μαντώ θα εμφανιστούμε αυτό το καλοκαίρι σε φεστιβάλ αλλά και μεμονωμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο"

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ . 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.

 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ 

Ακολουθούν πειστήρια ότι είναι καλά :