Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Γιατί πάλι Παρατηρητής

 Ερώτηση : Πάλι εσείς στα πόδια μας ;

  •  Ναι πάλι εμείς . Μετά από μερικά χρόνια απουσίας, το «μπλοκάκι μας» επανακυκλοφορεί, ξεκινώντας από εκεί ακριβώς που σταμάτησε, δηλαδή από το πουθενά.

Ερώτηση: Τι νέο έχετε να μας πείτε;

  • Θα επαναλάβω την ίδια απάντηση όπως και πριν από πέντε χρόνια  . Ο Παρατηρητής ήρθε παρέα με μερικά εξίσου περιθωριακά τοπικά μέσα, για να γίνουν περισσότερα τα βότσαλα, να ταραχτούν τα νερά και να μπει λίγο οξυγόνο γιατί η λίμνη έχει γίνει βούρκος και μυρίζει.

Ερώτηση: καλά όλα αυτά , αλλά τι νέο φέρνεται ;

  • Τώρα έχουμε μαζί μας κάποιους φίλους με γνώση και άποψη , πηγαίο χιούμορ και όρεξη να ταράξουν τα νερά .  Με τη προσθήκη αυτών των ατόμων θα κάνουμε τη προσπάθεια μας .

Ερώτηση : Γιατί όμως ξαναεμφανιστήκατε τώρα ; Για πέντε χρόνια είχατε εξαφανιστεί .

  • Μα τώρα έχει και πάλι ενδιαφέρον . Παρακολουθούμε τα δημοτικά τεκταινόμενα και δεν έχουμε μέσο να σχολιάσουμε . Είναι πλέον στα δημοτικά πράγματα “μεγαθήρια”  που χρειάζονται τη βοήθεια μας και τη κριτική μας . Επίσης μαθαίνουμε ότι ετοιμάζονται και καινούργιοι “παράγοντες” να μπουν στο στίβο και πρέπει κι αυτούς να τους βοηθήσουμε .

Ερώτηση : αυτή τη φορά έχετε σκοπό να μείνετε παραπάνω ;

  • ΟΧΙ !!! Ήρθαμε από το πουθενά και δεν έχουμε καμιά φιλοδοξία  και θα επαναλάβω “Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι. Ας μαζευτούμε να δούμε τι θα γίνει.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ