Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ο Άδωνης κι οι φίλοι του στην πόλη μας


«Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς».

 Αυτά δεν είναι κουβέντες που λέμε μεταξύ μας στα καφενεία. Τα λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης και δεν τον έχουν ακόμη ξηλώσει. 

Ομολογεί ότι τα ήξερε τα προβλήματα του ΟΣΕ ο παραιτηθείς υπουργός Κωνσταντίνος Αχιλλέα Καραμανλής και δεν τα έλεγε για να μην φοβίσει τον κόσμο και σταματήσει να μπαίνει στα τρένα. Είναι τόσο κυνικός που δεν αντιλαμβάνεται ότι όχι μόνο δεν υπερασπίζεται τον συνάδελφό του υπουργό με αυτά που λέει, αλλά τον καταδικάζει ως υπαίτιο εγκληματικής αμέλειας. Πρόκειται για ένα άθλιο καθεστώς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επιβίωσή τους και η μακροημέρευση της εξουσίας τους.

Δεν είναι όμως μόνοι τους. Κάποιοι τους σιγοντάρουν. Κάποιοι τους στέλνουν ψηφοφόρους. Κάποιοι τους οργανώνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις. Κάποιοι τους στηρίζουν και ταυτόχρονα στηρίζονται σε αυτούς για να αναρριχηθούν κι αυτοί σε αξιώματα και θέσεις ευθύνης.

Θαυμάστε τους!

30/6/2019 προεκλογική συγκέντρωση στη πλατεία Κωνσταντινουπόλεως με τον Γ. Βούρο να υπερθεματίζει  υπέρ του Γεωργιάδη 

31/5/2022 στην λαϊκή αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας τον υποδέχεται ο δήμαρχος Γ. Βούρος   

11/6/2022 "θέα Δηλαβέρη" 
        

15/9/2022 Ταβέρνα "Φαμιλόκαλ" . Συγκέντρωση προς τιμή του  Γεωργιάδη , οπου λόγω αιφνίδιας ασθενείας του Υπουργού  τον εκπροσώπησε η σύζυγος του, περιστοιχιζόμενη απο τους αδελφούς Τομπούλογλου .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.