Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

4 μήνες... αυτοψίες: Η Νέα Χαλκηδόνα χωρίς γήπεδο, αλλά ο Βούρος βγάζει δελτία τύπου

Αυτοψία του «Παρατηρητή» 11/3/2023: Η κατάσταση του... γηπέδου είναι αυτή που βλέπετε. Ένα τμήμα του, εκεί που λειτουργούσε το γηπεδάκι μπάσκετ, έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ. Στο υπόλοιπο, υπάρχουν μπάζα κ.λπ. Δύσκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι αυτό θα γίνει γήπεδο.




Ας δούμε την εικονική πραγματικότητα που μας μεταφέρουν τα δεκτία τύπου του Γ. Βούρου.

2/11/2022: Η πρώτη «αυτοψία» του Γ. Βούρου στο «νέο» γήπεδο που δημιουργείται στη Νέα Χαλκηδόνα.

Όπως διαβάζουμε στα σχετικά ρεπορτάζ, ο κ. Βούρος δήλωσε: «σε δύο περίπου μήνες, εκτός

απροόπτου, ο Δήμος μας θα διαθέτει έναν ακόμη ασφαλή και ιδανικό χώρο προπόνησης, μία νέα αθλητική εγκατάσταση για τα παιδιά της Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο».

4/1/2023 (ακριβώς 2 μήνες μετά την προηγούμενη «αυτοψία»): Δεύτερη «αυτοψία» Βούρου στο χώρο του γηπέδου.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου ο Γ. Βούρος δήλωσε: «σε δύο περίπου μήνες, εκτός απροόπτου, ο Δήμος μας θα διαθέτει έναν ακόμη ιδανικό χώρο προπόνησης, μία νέα αθλητική εγκατάσταση στη Νέα Χαλκηδόνα».

6/3/2023 (4 μήνες μετά την πρώτη «αυτοψία» και 2 μήνες μετά την δεύτερη): Τρίτη «αυτοψία» Βούρου στο υπό κατασκευή γήπεδο.


Διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου: «Οι εργασίες πραγματοποιούνται από το Τεχνικό συνεργείο του Δήμου και πρόκειται να ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς διμήνου».

Πέρασαν 3,5 χρόνια ακριβώς από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου ο κ. Βούρος και ο... θίασός του, που παριστάνει τη δημοτική αρχή. Άλλαξαν 4 αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και 3 αντιδήμαρχοι αθλητισμού. Το γήπεδο 5Χ5, το μοναδικό που διαθέτει η Νέα Χαλκηδόνα και φιλοξενεί και το αθλητικό σωματείο «Χαλκηδονικός» όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε σε πλήρη εγκατάλειψη.

Λίγους μήνες πριν λήξει η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής το γήπεδο και όλες οι υποδομές του (κερκίδες, αποδυτήρια, τουαλέτες) κατεδαφίσθηκαν. Αποξηλώθηκαν και οι υποδομές του διπλανού γηπέδου μπάσκετ. Και η πρόοδος των εργασιών είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες του Παρατηρητή. Κάθε 2 μήνες εμφανίζεται ο κ. Βούρος και εξαγγέλλει ότι σε... 2 μήνες θα είναι έτοιμο. Και φωτογραφίζεται χωρίς να ντρέπεται...

Και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, δείτε κι ένα δημοσίευμα του 2016. Τότε που η δημοτική αρχή παρέδιδε έργο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.