Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Ο Βούρος βαφτίζει "ιστορικό κέντρο της πόλης" τους πεζόδρομους του γηπέδου

"Ένα έργο που αναβαθμίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης μας". Έτσι παρουσιάζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας την διαμόρφωση των πεζόδρομων γύρω από το νέο γήπεδο. Ένα έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και στη ΣΑΤΑ του Δήμου, με δημόσια χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ.



Δόθηκαν δηλαδή 2 εκατομμύρια ευρώ δήθεν για το "ιστορικό κέντρο" της πόλης μας, χρήματα που δεν δόθηκαν για κανένα άλλο έργο από αυτά που έχει ανάγκη η πόλη, και σήμερα πανηγυρίζει ο κ. Βούρος για "Ένα έργο που δημιουργεί καλαίσθητους και περιποιημένους χώρους για τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της όμορφης πόλης μας".



Φυσικά κανένας από τους δρόμους και πεζοδρόμους του πραγματικού ιστορικού κέντρου, δηλαδή του προσφυγικού οικισμού της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν αναβαθμίζεται με το συγκεκριμένο έργο, ούτε και με κανένα άλλο έργο, αφού το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής αρχίζει και τελειώνει με το γήπεδο.


Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την... αναβάθμιση/ τσιμεντοποίηση τμήματος του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, την οποία μάλιστα επιβαρύνθηκε το Δημόσιο (δηλαδή όλοι εμείς οι πολίτες), αν και πρόκειται για ένα καθαρά συνοδό έργο του γηπέδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.