Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Το κατά Κοσκολέτον «ακαλαίσθητο» έργο και το ανύπαρκτο έργο της διοίκησης Βούρου

«Ακαλαίσθητο» έκρινε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σ. Κοσκολέτος το παρακάτω αρχιτεκτονικό σχέδιο αναψυκτηρίου στο Άλσος. Σχολιάζοντας μια πρωταπριλιάτικη ανάρτηση συμπολίτη μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία υπενθύμιζε την απαράδεκτη ολιγωρία στο θέμα της κατασκευής του νέου «Κενταύρου» στο Άλσος, ο κ. αντιδήμαρχος έκρινε το έργο «ακαλαίσθητο», ενώ ως δικαιολογία για την καθυστέρηση προέβαλε την... πανδημία και την αναθεώρηση της διαχειριστικής μελέτης του Άλσους, που τους «έφαγε» ενάμιση χρόνο.

Επειδή όπως φαίνεται ο κ. Κοσκολέτος, παρότι χρημάτισε και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν γνωρίζει τι παρέλαβε, του υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή Βασιλόπουλου παρέδωσε στον ίδιο και την υπόλοιπη διοίκηση Βούρου την παρακάτω ολοκληρωμένη μελέτη για την κατασκευή του νέου «Κενταύρου», εγκεκριμένη από το αρχιτεκτονικό συμβούλιο και έτοιμη προς υλοποίηση.

Να τονίσουμε ότι η παρακάτω μελέτη πραγματοποιήθηκε από την ίδια την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και από στελέχη της τότε δημοτικής αρχής της Δύναμης Πολιτών και ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ. 

                                          







3,5 χρόνια μετά, είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι έχει να παρουσιάσει για το αναψυκτήριο στο Άλσος ο κ. Κοσκολέτος και η δημοτική αρχή Βούρου; Έχει να μας δείξει κάτι, έστω ένα... σχέδιο, ώστε να κρίνουμε και τις απόψεις του περί «καλαισθησίας»; 

Αλλιώς «κρείττον του λαλείν το σιγάν» κύριε αντιδήμαρχε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.