Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Βούρος διοργανωτής προεκλογικής συγκέντρωσης υπουργού της ΝΔ!

«Καλημέρα σας! Σας καλούμε από το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού κας Ζωής Ράπτη. Η κα Ράπτη σας στέλνει χαιρετισμούς. Σας καλούμε στην εκδήλωση που θα γίνει στο ΠΠΙΕΔ...»

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε τόσο υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη να παρελαύνουν από την πόλη μας. Κι αφού μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο και ο διαγκωνισμός υποψηφίων δημάρχων για το χρίσμα έχει φουντώσει, η εμφάνιση στην πόλη μας πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης λαμβάνει ρυθμούς χιονοστιβάδας.

Αλλά μέχρι το σημείο ο Δήμος επίσημα να αναλαμβάνει την διοργάνωση προεκλογικών συγκεντρώσεων υπουργών πάει πολύ. 

Η εκδήλωση που γίνεται την Τετάρτη 22/2 στο ΠΠΙΕΔ έχει τίτλο «Ψυχική Υγεία & Ζωή. Παιδιά, έφηβοι, διαδίκτυο: Η σύγχρονη πρόκληση» και διοργανώνεται από τον Δήμο. Η υφυπουργός Ζωή Ράπτη εμφανίζεται ως μια από τους ομιλητές. 


Όμως όπως φαίνεται η κα Ράπτη δεν σκοπεύει να μας μιλήσει για τα παιδιά και τους εφήβους, ούτε για την ψυχική υγεία. Πρόκειται απλά για άλλη μια προεκλογική της εμφάνιση στην πόλη και γι αυτό έβαλε τους συνεργάτες από το πολιτικό της γραφείο να τηλεφωνούν σε πολίτες (άραγε πού βρίσκουν τα τηλέφωνα; ο Δήμος γνωρίζει κάτι;) και να τους καλούν στη συγκέντρωση.

Και καλά η κα Ράπτη, είδε... φως και μπήκε. Βρήκε την ευκαιρία να ψηφοθηρήσει εκμεταλλευόμενη την θεσμική της θέση (τέτοια κοινωνική ευαισθησία από ένα πρόσωπο που προΐσταται των υπηρεσιών ψυχικής στήριξης). 

Τι έχει να πει όμως ο κ. Βούρος γι αυτή την αντιθεσμική ενέργεια; Από πότε οι εκδηλώσεις του Δήμου χρησιμοποιούνται ως βήμα προεκλογικής προβολής υποψηφίων βουλευτών; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.